Storing of gewoon hulp nodig?

De Elektricien in Uw Regio 

Snel, Gedreven en Ervaren

Bel nu 0641728088

Elektricien Regio Amsterdam

Snel, Gedreven en Ervaren

Bel nu 0800 0790

Stap 1

Bel ons

Stap2

Afspraak

Stap3

Klaar!

Stroomstoring, wat te doen?

Het is goed mogelijk dat er een stroomstoring ontstaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Dit kan komen doordat er bijvoorbeeld ergens kortsluiting is of doordat er ergens een draadje is doorgebrand. Maar de oorzaak kan ook buiten uw elektriciteitsnetwerk liggen. Dit is het geval als er bijvoorbeeld een draad in de gemeenschappelijke kast kapot is. De gemeenschappelijke kast is de kast waar de hele wijk op aangesloten zit. In de kast kan er ook kortsluiting of overbelasting ontstaan.

Wat te doen?

Op het moment dat er een stroomstoring is, schakelt een stop in de meterkast zich uit. Dit is voor de veiligheid van u en uw huis. Op het moment dat deze stop zich uitschakelt, kan het geen verdere schade in uw huis aanrichten. Maar, wat moet u dan zelf doen? Of beter wat kan u doen:

Buren

Kijk en controleer of de buren stroom hebben. Kijk of er verlichting brandt. Is dit niet het geval kunt controleren op www.allestoringen.nl of er een storing bij u in de straat of wijk is. In dat geval zit er niets anders op dan wachten tot het verholpen is. Uw energie leverancier is er naar alle waarschijnlijkheid mee bezig.

Groepenkast

Heeft u een “nieuwe” groepenkast met automaten begin dan bovenaan en zet een voor een alle automaten uit inclusief de hoofdschakelaar. Begin dan vervolgens beneden bij de hoofdschakelaar de automaten een voor een omhoog te zetten. Indien de aardlekschakelaar omhoog blijft druk dan op de “T”(test) knop, slaat deze dan naar beneden dan is uw aardlekschakelaar in orde, zo niet is uw aardlekschakelaar defect of u heeft geen spanning vanaf de hoofdzekering. Heeft u een oude draai dan alle porseleinen zekeringen eruit.

Gaat er bij het omhoog zetten van de automaten de aardlekautomaat uit sla deze dan over en zet vervolgens eerst de aardlekautomaat aan. Als het goed is heeft u nu weer (voor een groot gedeelte) stroom.

Stekkertest

Nu kunt u een “stekkertest” doen. Haal alle stekkers van alle apparaten uit het stopcontact en zet vervolgens de automaat welke niet omhoog gaat weer in. Als de automaat in blijft staan stop dan alle stekkers weer terug tot er bij een apparaat de automaat laat springen. Laat deze stekker eruit.

Gebruik al uw zintuigen

Heeft dit niet geholpen, ruikt u een brandlucht of hoort geknetter, de lampen flikkeren dan dient u heel snel contact op te nemen met ons op 0800-0790   ook als het s ‘nachts gebeurt wij zijn 24/7 bereikbaar. Er komt dan ’s nachts nog een elektricien naar u toe. Deze elektricien is in staat om snel en vakkundig de storing te verhelpen.

Wat moet u niet doen?

U heeft gedaan wat u moest doen.  Nu wat u niet moet doen.

Indien u geen vakbekwaam elektricien bent open dan niet de groepenkast. Een storing komt niet zomaar in een netwerk; dit betekent dat er iets niet goed zit. Ga dan vooral niet zelf aan de slag! Wat u vooral niet moet doen is zelf te gaan uitvogelen wat het is. Laat dit absoluut aan een elektricien over. Diegene heeft er kennis van en heel veel ervaring mee.

Elektricien Amsterdam

Zoekt u een Elektricien in Amsterdam? Elektravolta is uw elektricien in Amsterdam en omgeving. Uw elektricien in Amsterdam zorgt voor het installeren van diverse elektrotechnische installaties zoals onder andere Groepenkasten. Wij zorgen ervoor dat uw elektra veilig wordt aangelegd. Ook kunt u ons inschakelen voor 24/7 storingsdienst.

Vakkundige elektricien Amsterdam

Uiteraard kunt u rekenen op een ervaren elektricien in Amsterdam. Wij zijn u snel en vakkundig van dienst. Onze elektriciens zijn goed op de hoogte van de verschillende elektrische installaties en elektrotechniek in woningen in Amsterdam waardoor we u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wilt u een groep toevoegen voor uw inductiekookplaat, de groepenkast / meterkast vernieuwen, of bijvoorbeeld een stopcontact of een lichtschakelaar verplaatsen? Een elektricien in Amsterdam kan u daar heel goed mee helpen.

Wat klanten zeggen

Erkan heeft zoals afgesproken de groepenkast vervangen. In de kast zelf heeft hij ook een dubbele stopcontact gemaakt voor mijn modem. Verder heeft hij alle draadjes netjes gefatsoeneerd en vastgezet. Voor dit alles heeft hij geen extra kosten berekend

Rob Nieuwenhuizen, Amsterdam

Onze Regio

  • Amsterdam
  • Amstelveen
  • Haarlem
  • Hoofddorp
  • Hillegom
Call Now ButtonBel nu!